Přejít k hlavnímu obsahu

Ač byl Drupal 10 vydán již před několika měsíci – konkrétně v prosinci 2022 – běží na něm pouze 2,4 % webů využívajících

Chcete si vytvořit vlastní web, ale postrádáte jakékoliv znalosti kódování? Netřeba zoufat, stačí se poohlédnout po některém z dostupných redakčních systémů a web si i jako „nevývojáři“ postavíte sami.
Chcete svůj Drupal web co nejlépe optimalizovat pro vyhledávače? Přečtěte  si našich 10 osvědčených praktik, s nimiž to určitě zvládnete!
Drupal 9 s námi sice je už nějaký ten pátek, ale pro mnohé je stále novinkou. Proto jsme si pro vás připravili FAQ aneb často kladené dotazy týkající se právě nové "devítky".
2. listopadu 2021 byla ukončena životnost Drupalu 8. V tomto článku vám ukážeme, jak jej upgradovat na nejnovější "devítku", a to v pouhých pěti jednoduchých krocích.
K tvorbě pokročilejších webů se nejčastěji volí redakční systémy Drupal či Joomla. V tomto článku si ukážeme, jaký je mezi nimi rozdíl a který z nich byste měli zvolit právě vy.
Obrázky či fotografie tvoří důležitou součást každého webu. V následujícím článku vám poradíme, jak prostřednictvím vybraných modulů vytvořit galerii obrázků v Drupalu.
Pomalé weby dokážou uživatele pěkné potrápit, a tím i odradit od vašeho obsahu. Proto vám přinášíme 10 tipů, jak svůj web na Drupalu zrychlit.
V červnu roku 2020 byla vydána nová verze Drupalu - Drupal 9. V prosinci téhož roku pak vyšel Drupal 9.1. Podívejte se, jaké změny s sebou přináší.